Van uitkering naar een nieuwe duurzame uitdaging!

Ik ga ver heeft met deze beproefde en bewezen aanpak aangetoond dat uitkeringsinstanties beschikken over een talentvol werkzoekendenbestand. Uiteraard hebben de cliënten hulp nodig en zal gekeken moeten worden wat ervoor nodig is om de mensen duurzaam te plaatsen op de arbeidsmarkt; dit is althans zo voor wat betreft de vaardigheden en actuele arbeidsmarktwaarde. De cliënten beschikken echter ook over heel veel bruikbare talenten en persoonlijke kwaliteiten die direct goed bruikbaar zijn en werkgevers op zitten te wachten. Vraag is? Is dit van uw werkzoekendenbestand bekend?

Ik ga ver helpt u met deze vraag en door mijn unieke werving en selectiemethodiek ben ik in staat kandidaten snel en effectief te selecteren uit uw bestanden.

De cliënten ervaren deze werkwijze als leerzaam en prikkelend. Ze krijgen door deze aanpak een goed beeld van hun persoonlijke kwaliteiten die blijkbaar nodig zijn om de baan duurzaam te vervullen en waarover ze wellicht al over een groot deel beschikken; dit geeft zelfvertrouwen. Tevens krijgen ze een indicatie van het opleidings- en begeleidingstraject waarbij het gevoel overheerst dat ze er niet alleen voor staan. Een team van specialisten zorgt gedurende het opleidings- en begeleidingstraject voor steun en hulp zodat stap voor stap kan worden toegewerkt naar een volledige zelfstandige baan.

Centraal staat het toevoegen arbeidsmarktwaarde. Dit doen we door samen te werken met geaccrediteerde opleidingen en gecertificeerde leer-werkbedrijven.

De voordelen:

 pijlInzicht voor Klantmanagers in de werkelijke drijfveren van hun cliënten

pijl

 Talent en persoonlijkheid boven opleiding en werkervaring

pijl Werken en leren combineren op de werkplek 

pijl Door begeleide stagetermijn stap voor stap opdoen van concrete/ actuele werkervaring 

pijl Cliënten herkrijgen een gevoel van trots, respect en zelfvertrouwen

pijl Cliënten kunnen drijfveren/ motivatie laten zien en zitten niet meer in een anoniem bestand

pijl Verschuiving van uitkeringsverstrekker naar organisator en initiator van duurzame arbeid 

pijl Duurzame uitstroom uitkering

 

Ik ging ver voor:

uwv-logologo-Beek

Logo-Schinnenlogo-kerkrade

logo-Steinlogo-heerlen